top of page

Student Group

Public·354 members

Hungaria Shqipëria shiko live 05/12/2023


8 ORE ME PARE LIVE UPDATES r.ll. LUFTA Izrael-Hamas rrezikon të përhapet në ...


Por, blerjet më të rëndësishme për nga ndikimi në tregun përkatës priten të jenë ato që “4iG” synon të kryejë në Shqipëri. Në 8 dhjetor 2021, “4iG” njoftoi zyrtarisht arritjen e marrëveshjes për blerjen e “Albtelecom”, ndërsa dy javë më vonë njoftoi në mënyrë të papritur edhe finalizimin e marrëveshjes për blerjen e operatorit celular ONE. Vlera e blerjeve nuk është bërë publike, ndërsa hungarezët kanë nisur procedurat për marrjen e miratimeve nga rregullatorët e tregut. Të gjitha lajmet nga Hungari ... Live · Drama në OpenAI · Lajme · Kosovë · Shqipëri · Maqedonia e Veriut · Diaspora · Kronika e zezë · Opinione · Botë · Nga bota · Ballkan · Shkencë ... Në fund të 9-mujorit 2021, ONE dhe “Albtelecom” zotëronin gjithsej 57% të numrit të përgjithshëm të përdoruesve aktivë të telefonisë celulare. Lidhur me vlerësimin e peshës së tregut sipas të ardhurave nga komunikimet elektronike, të dhënat më të fundit të disponueshme janë ato të vitit 2020. Të marra së bashku, të ardhurat e ONE dhe të ardhurat e “Albtelecom” nga shërbimet celulare arritën në 11. Me blerjen e “Alpha Bank”, pjesa e tregut e OTP në Shqipëri pritet të arrijë në afërsisht 11% dhe do të renditet e pesta në treg për nga madhësia, pas BKT, “Credins Raiffeisen” dhe “Intesa Sanpaolo”. Burimi: Shoqata Shqiptare e Bankave Grupi bankar hungarez OTP është një ndër aktorët më të rëndësishëm në tregjet e Europës Qendrore dhe Lindore, me një total aktivesh prej më shumë se 42 miliardë eurosh. Për 9-mujorin 2021, grupi raportoi një fitim neto prej rreth 427 milionë eurosh. “4iG”, dominuesi i ri i tregut të telekomunikacioneve? Deri në vitin 2020, “4iG” ishte një kompani e shërbimeve të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit pak e njohur jashtë tregut hungarez. “4iG”, 354 milionë euro shtesë kapitali për zgjerimin në rajon “4iG” është një kompani e listuar në Bursën e Budapestit, ndërsa aksioner kontrollues i kompanisë në mënyrë të tërthortë është biznesmeni hungarez, Gellert Jaszai, me 56. 85% të aksioneve. Sipas pasqyrave financiare të vitit 2020, kompania realizoi një xhiro totale në vlerën e afërsisht 160 milionë eurove dhe një fitim neto prej rreth 9 milionë eurosh. As niveli i kapitalizimit të shoqërisë nuk është shumë i madh, duke pasur parasysh investimet e mëdha që “4iG” po kryen jashtë vendit. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 GRUPI I: Anglia, Polonia, Hungaria, Shqipëria, Andorra, San Marino. Kosova në (HD LIVE) Egnatia Kukësi shiko live 31 tetor 2023 2 ditë më 31 tet 2023 ... 2 miliardë lekë, ose rreth 47% të volumit të përgjithshëm të tregut celular në Shqipëri. Kjo tregon se, të paktën me të dhënat e vitit 2020, “Vodafone Albania” do të rezultonte ende operatori më i madh për nga xhiroja, por tregu do të ishte më i balancuar dhe më i përqendruar. Treguesi që përdoret zakonisht për të matur shkallën e përqendrimit të tregjeve është indeksi HHI, që ndërtohet si shuma e pjesës së tregut, të ngritur në fuqi të dytë, të secilës firmë. Zakonisht, pragu poshtë të cilit një treg pranohet si konkurrues është 1500. Albanians in Hungary Albanians in Hungary. Article Talk. Language; Watch · Edit · Albanians in Hungary (Albanian: Shqiptarët në Hungari; Hungarian: magyarországi albánok) are ethnic ... Mbështetur në statistikat më të fundit të Bankës së Shqipërisë, në fund të 9-mujorit 2021, stoku i investimeve hungareze arriti nivelin më të lartë historik, prej 110 milionë eurosh. Por, së shpejti, vlera e investimeve hungareze pritet të shënojë një rritje shumë të lartë, me finalizimin e blerjes së “Alpha Bank” nga OTP, si dhe të “Albtelecom” e ONE nga “4iG”. Burimi: INSTAT OTP: Na falni për vonesën Interesi i grupit hungarez OTP për Shqipërinë është i hershëm, që në procesin e privatizimit të Bankës së Kursimeve. OTP, jo vetëm që ishte një nga palët më të interesuara, por ishte edhe subjekti që paraqiti edhe ofertën më të lartë në garën e privatizimit. Sot, live në Shqipëri! Do të takoheshin në një hotel në Laprakë. 25 Shkurt 2022, 11:20. Trafik klandestinësh nga Turqia, në Shqipëri e më pas në Kosovë, Serbi e Hungari, 4 të ... Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 15 nëntor 2023 15 nën 2023 — Shqipëria U21 shiko live 08. 09. Poland U21. [SOT#] Polonia U21 LIVE: Hungari U18 vs Shqipëri U18 | U18 Euro Kampionati Shqipëri U18 ... Hungarezët, ekspansion të shpejtë në sektorët strategjikë 18 shk 2022 — Pesë vite më parë, Hungaria pothuajse nuk ekzistonte në listën e investitorëve të huaj në Shqipëri. Statistikat e Bankës së Shqipërisë tregojnë ... Ky treg kërkon investime të mëdha në vijimësi nga operatorët, për shkak të zhvillimeve të shpejta teknologjike dhe konkurrencës. Në një mjedis të tillë, operatorët me pjesë tregu të vogël, si “Albtelecom Mobile”, e kanë të vështirë të mbijetojnë dhe në fakt, ky operator ka qenë me humbje që nga fillimi i aktivitetit të vet. Një nga argumentet teorike në favor të përqendrimit të tregut mund të jetë një eficiencë më e lartë, që do të mbështeste më tej edhe një konkurrueshmëri më të madhe mes operatorëve të ngelur. Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 LIVE: Hungari U18 vs Shqipëri U18 | U18 Euro Kampionati... Shqipëri U18 versus Shqipëria U21 shiko live 08. 09. Poland U21. [SOT#] Polonia U21 Kosova U21 ... Zvicra Kosova shiko live 18.11.2023 Shikoni drejtpërdrejt 60 18 nën 2023 — 60 minuta më parë — (sport tv) Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023. Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Mr. Christopher Erdmann
  Mr. Christopher Erdmann
 • kajsjsjsjsbs
  kajsjsjsjsbs
 • Pankaj
  Pankaj
 • Kashish Raj
  Kashish Raj
bottom of page