Dimkiq: Asgjë s'është taksa çfarë do të dalë Trepça "Kur bëhet fjalë për taksën, në fillim menduam se do të jemi në rrezik për ushqim, mungesë ilaçesh...Por u tregua se me ndihmën e shtetit do t'i kalonim disi.
Lajmet e fundit - Klan Kosova - Jemi një Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Politike, sport, ekonomi, krim, kulture, bote, showbiz.
Aktuale6 dhjetor 2023Kurti-Onorato diskutojnë mbi bashkëpunimin në programet e projekteve për të rinjtë e gratë Kryeministri Albin Kurti u takua sot me drejtoreshën rezidente të Programit për Kosovë nga Instituti Republikan Ndërkombëtar (IRI), Marta Onorato, me të cilën diskutoi mbi rritjen e forcimin e bashkëpunimit në programet e projektet për të... Aktuale6 dhjetor 2023Eksperti i sigurisë flet për informacionet që mund t’i ketë pasur Liridona për bashkëshortin e saj Eksperti i sigurisë, Bedri Elezi në një lidhe direkte në emision N’pikë në DTV, ka folur për vrasjen e Liridona Ademajt.
Po ajo natë, për Liridona Ademajn ishte e fundit që do ta shijonte me familjen “e lumtur” që kishte. Naim... Aktuale6 dhjetor 2023Peci: Viti 2023, më i suksesshmi në historinë e Ministrisë së Bujqësisë Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka deklaruar se viti 2023 është viti më i suksesshëm i sektorit të Bujqësisë që nga koha e ekzistimit të Ministrisë. “Është viti më i suksesshëm prej që është... Aktuale6 dhjetor 2023Qorrolli: Njerëzit ndërrojnë jetë dhe rastet e tyre nuk marrin epilog Vigan Qorroli, Zv/Ministër i Drejtësisë, i ftuar në emisionin “Politiko me Kushtrim Sadiku”, duke diskutuar mbi reformën zgjedhore ka thënë se në njerëzit ndërrojnë jetë dhe rastet e tyre nuk marrin epilog.
K.F. Llapi - Çerekfinalja e Kupës: K.F. Trepça '89 - K.F.... 15 mar 2021 — Çerekfinalja e Kupës: K.F. Trepça '89 - K.F. Llapi Për kualifikimin në gjysmëfinale duhet mund, djersë e angazhim. Të bashkuar do ta kalojmë ...
Aktuale6 dhjetor 2023Haradinaj: Draft-statuti, shqetësues, duhet të shkojë në Kushtetuese Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, deklaroi se draft-statuti për Asociacionin, të cilin e ka pranuar nga ndërmjetësit e BE-së, është shqetësues. Haradinaj kërkoi sqarime nga kryeministri Kurti se... Aktuale6 dhjetor 2023Haradinaj: Finlanda është dëshmuar si një partner i fortë i Kosovës Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë në organizimin e Ambasadës së Finlandës me rastin e festës së pavarësisë së saj. Ai në një postim në Facebook ka... Aktuale6 dhjetor 2023Millosh Dimitrijeviçi nga Gorozhdevci kandidat për deputet në Serbi, ishte subvencionuar nga Gazmend Muhaxheri për të “pjekur raki’ Analisti politik Gazmir Raci, ka publikuar një fotografi të Millosh Dimitrijeviçit nga Gorozhdevci i cili është kandidat për deputet në zgjedhjet serbe nga partia e Milloshevvqit. Raci thotë se, Dimitrijeviç është i njohur edhe si...
Aktuale6 dhjetor 2023Rohde: E paimagjinueshme që NATO në Kosovë të sulmohet Ditë më parë kryeministri, Albin Kurti kishe deklaruar se ekzistojnë grupe sikurse ato në Banjskë të cilat po përgatiten në Serbi, për ndonjë sulm të ri ndaj Kosovës. E për këtë çështje, ambasadori... Aktuale6 dhjetor 2023Kryeministri Kurti mori pjesë në Akademinë Solemne për “Ditët e Bogdanit 2023”, në Qendrën “BogdaniPolis” Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, mori pjesë në Akademinë Solemne për “Ditët e Bogdanit 2023”, e cila u mbajt në Qendrën “BogdaniPolis”, në Prishtinë.
Aktuale6 dhjetor 2023Lama: Kjo është pista më e mundshme e motivit të vrasjes së Liridonës! Për vrasjen e Liridona Ademjat po qarkullojnë shumë mendime dhe informata. Sipas Alma Lamës, pista e cila mbetet më e mundshme e motivit të vrasjes është ajo se Liridona ndoshta ka ditur ndonjë informacion rreth Naimit e që lidhet mbase me... Aktuale6 dhjetor 2023Jasharaj thotë se Nagavci po refuzon takimet me SBASHK-un Rrahman Jasharaj nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit në Kosovë, ka kritikuar ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci pasi sipas tij, kjo e fundit nuk po bashkëpunon mjaftueshëm me SBASHK-un.
Elezi thotë se ishte ndër të parët që ka debatuar dhe reaguar për këtë vrasje. Eksperti... Aktuale6 dhjetor 2023A do të ketë zgjedhje të reja në veri të Kosovës? Tre muaj pas miratimit të Udhëzimit Administrativ për largimin e kryetarëve të komunave, pjesëtarët e komunitetit serb në veri të Kosovës vendosën të ndërmarrin një iniciativë në atë drejtim. Udhëzimi... Aktuale6 dhjetor 2023Vrasja e Liridonës, juristi: Publiku është shndërruar në gjykues Profesori dhe juristi Blerim Burjani në emisionin N’pikë në DTV, ka folur për vrasjen e Liridona Ademajt, dhe motivin që mund të ketë pasur Naim Murseli për të organizuar vrasjen e bashkëshortes së saj. Burjani po lavdëron...
Live TV | GjirafaVideo Drejtpërdrejt. Live · RTK 1 · RTK 29/11/2022. Live · RTV 21 · RTV 21 13/01/2023. Live Drejtpërdrejt · ATV Live 16/09/2022. Live · RTK 3 · RTK 20/11/2022. Live.
Mirëpo për Naimin ngritën dyshime se do... Aktuale6 dhjetor 2023Një javë nga krimi ndaj Liridonës: Burri i saj, një familjar dhe një vrasës me pagesë të përfshirë në vrasjen mizore Sot janë bërë një javë nga krimi që tronditi Kosovën, vrasja e Liridona Ademajt – e cila u privua nga jeta mizorisht mbrëmjen e 29 dhjetorit. Burri i saj, një familjar i tij dhe një vrasës me pagesë po dyshohen se janë... Aktuale6 dhjetor 2023Konfiskohet një motobarkë – dyshohet se ishte e Radoiçiqit Një motobarkë është konfiskuar sot nga Policia e Kosovës në Zveçan. Lajmin e ka bërë të ditur ushtruesi i detyrës së drejtorit të Drejtorisë Rajonale të Policisë së Kosovës në Mitrovicën e...
“Rruga pa aksidente” testim falas për frenimin e “Rruga pa aksidente” testim falas për frenimin e automjeteve (Drejtpërdrejt) Kryesuesit të bordit të ndërmarrjes ”Trepça”, Bahri Hyseni, i është hedhur bombë ...
Aktuale6 dhjetor 2023Deda: Kurti e Osmani do të duhej t’ua shtrinin dorën opozitës që të arrihej një lloj dakordimi me Serbinë Ish-deputeti Ilir Deda sot ka dhënë intervistën e tij të parë në Rubikon pas 4 vjetësh pauze. Ai ka folur për politikën kosovare në këto katër vjet, duke e konsideruar 14 shkurtin e vitit 2021 një datë që e... Aktuale6 dhjetor 2023Kryeministri Kurti mori pjesë në pritjen e organizuar me rastin e festës së Pavarësisë së Finlandës Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti mori pjesë në pritjen e organizuar me rastin e 106-vjetorit të festës së Pavarësisë së Finlandës.
Duke folur për Asociacionin e komunave me shumicë serbe,... Aktuale6 dhjetor 2023Lidhja e dyshimtë e Naim Murselit me analistin nga Tirana Në një kthesë tronditëse të ngjarjeve, bashkëshorti i Liridona Ademajt, Naim Murseli, duket të jetë në qendër të një plani monstruoz që orkestronte vrasjen e saj përmes një rrjeti të krimit të organizuar që... Aktuale6 dhjetor 2023A mund të gjykohet Naim Murseli në Suedi? Emri i Naim Murselit në javën e fundit në Kosovë është më i përmenduri. Kjo për faktin se i njëjti ka paguar e planifikuar vrasjen e gruas së tij 30-vjeçare, Liridona Ademaj.
“Trepça” nën menaxhim privat Kombinatit “Trepça” i duhen vite për t'u kthyer në gjendjen e dikurshme të prodhimit me potencial të plotë, shkruan sot “Koha Ditore”.
“Rruga pa aksidente” testim falas për frenimin e automjeteve (Drejtpërdrejt) - Bota SotTë tjera nga Aktuale Aktuale6 dhjetor 2023“Ulpiana, sinonim i zhvatjes”, Peci flet për “uzurpimet” e pronave shtetërore Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka deklaruar se në lagjen Ulpiana të Prishtinës ka uzurpim të pronës shtetërore.
Aktuale6 dhjetor 2023Rohde përmend detyrat që e presin Kosovën pas anëtarësimit në KiE Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka treguar se si mund të përparojë Kosova ende më shumë, pas pranimit të aplikimit në Këshillin e Evropës. Rohde ka deklaruar se pas kësaj çështje, pritshmëritë... Aktuale6 dhjetor 2023Deda i vendosur: Nuk do të kthehem kurrë më në politikë, kam qenë naiv Ish-deputeti Ilir Deda ka thënë se më kurrë nuk e mendon kthimin në politikë pasi e ka ndërprerë atë para më shumë se pesë vjet. Në Rubikon, ai ka pohuar se ka qenë një njeri naiv për politikën në... Aktuale6 dhjetor 2023Për deklaratën e Liburn Aliut se Kosova është shtet i përkohshëm, Deda: I ka bërë dëm Kurtit, Osmanit dhe qeverisë së vet Ish-deputeti i Vetëvendosjes, Ilir Deda, ka folur mbi deklaratën e ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu, i cili ditë më parë tha se Kosova është shtet i përkohshëm.
Metoda gjeniale e Google për të zbuluar talentet më të mira 29 gush 2022 — Nëpërmjet programeve si “Google Project Management Certificate”, një kurs profesional certifikimi në internet që ofrohet falas nëpërmjet ...