fotky. video. Fotky. Video. Odkazy. Smysly. Nesmysly. A nejraději dvojsmysly. Prostě povídky. Text... obrázky a video s audiem budou v budoucnu:D Text... poviedkytext/, fotky, video. text/fotkyText/Fotkytext/fotky/videoTextyTexty (recenze z představení, povídky, básně... ), fotky a videa. Texty a fotky texty a fotky texty a fotky nejčastěji, audio nikdy, video jen občasTexty a fotky, to je hlavní zaměření. Občas nějaký klip. Texty a fotky. Texty a fotografie. texty a obrázky Texty i fotky. Texty příběhů.
Později přibudou i jiné věcitexty, fotkytexty, fotkyTexty, fotkytexty, fotkyTexty, fotky, grafiku i ty videa. texty, fotky, někdy videaTexty, fotky, videa a nejvíc ohlasů mají videa! Texty, fotky, videa, animace. Texty, fotky, videa, audio, kresby, malby. texty, fotky, videa, grafické obrázky, komponenty pro tvorbu dalších grafiků. texty, fotky, videoTexty, fotky, vyrobené obrázky, návody na práci s blogem, návody na práci s Photofiltrem a pod., také videa Návody vkládám formou screenu s popisem postupu - návštěvník se rychleji zorientuje, než jen při čistém popisu. texty, fotografie, kresbytexty, moje fotky a videaTexty, videá, obrázky, fotky. To, co ztvořím, tedy v drtivé většině textyU každého článku jsou texty, alespon jedna fotka. Jednou za čas přidám i video. Umím vkládat text, fotky a video (flashové)V podstate všetko, ale najčastejšie sú to fotky.
Webová kamera na nám. 3. května v Otrokovicích - Zlín Váš kraj jako na dlani Zlínsko jako na dlani Kroměřížsko jako na dlani května v Otrokovicích. Živě. ZL. město Otrokovice |. náměstí 3. května, pohled z MÚ.
"Místo se zajímavými články nebo tvorbou autora. Místo určené ke sdělování a sdílení zájmů a koníčků. Místo, kam autor píše své pocity, zkušenosti, recenze, prostě cokoliv ho napadne a čtenáře dokáže zaujmout. :)Místo, kam člověk může psát věci o které se chce podělit se světem. Místo, kam kdokoliv může přidávat "co chce", otevřít si srdce, přidat svou tvorbu... Místo, kam mohu napsat svůj názor, nabídnout tento můj náhled na věc ostatním blogerům a občas předat více či méně důležité informace. Místo, kam mohu ukládat svoje myšlenk a nápady. Místo, kam mohu vypoštět útržky svých myšlenek, života a tvorby. Na odiv světu.
žlutý obsah - únor 2012 20. 2. 2012 — OLH, Otrokovice OTR, Ostrava, AN OVA, Ostrava, hl. n. OVH, Ostrava Považská Bystrica PB,. Podolínec PD, Prešov PO, Poprad PP, Ružomberok ...
Tato témata jsou zveřejňována jako seriály, občas zabrousím do politiky a lidských vztahů. Především mé kresby a malby. Především zaměřen na mou osobu, hudbu, filmy, seriály a vše okolo. Příběhy, básně, literatura. Ale i mé soukromí. Přispívám striktně články pouze s vlčími tématy. Psaní fanfiction a jiných příběhů.
FC ZLÍNSKO, spolek 17. 11. 2023 — Kroměříž – ZLÍNSKO / 17:30 / VENKU 7.12. Považská Bystrica – ZLÍNSKO / 14:30 / VENKU. Aktuálně. Muži – Po podzimní části Moravskoslezské ...
MŠK Považská Bystrica proti FC Zlínsko živé skóre, H2H a MŠK Považská Bystrica bude hrát zápas proti FC Zlínsko, který začíná v 13:30 UTC 7. 12. 2023 . Zápas bude součástí Club Friendly Games.
Blogeři na síti (výsledky průzkumu) 16. 3. 2013 — Považská Bystrica trvale Opava, přechodně Praha MB Piešťany Suchdol nad Lužnicí frýdek místek, čr. Lurkská Republika kousk od Příbrami
Povazska Bystrica vs Otrokovice živě skóre,předpověď() 15. 7. 2023 — Povazska Bystrica vs Otrokovice Živé skóre (a online živý přenos videa) začíná 2023/07/15 v 02:00:00 čase UTC v International Club Friendly.
Hole‰ovsko 1. 5. 2010 — Rada města Holešova doporučila Zastu- pitelstvu města Holešova schválit. 1. uzavření dohody o spolupráci mezi městy Holešov a Považská. Bystrica ...
Stáhnout do navigace ... Otrokovice - Luhačovice (Hezký úsek) Pohodová trasa, když je chvilku čas. Většinou po hezkém asfaltu. Moto camp Cisnadioara (Motoubytování) Super majitel ...
protože jsem chtěla vědět jak lidi budou reagovat kdybych začala psát poké příběhyProtože jsem chtěla zkusit, zda mám na to dopsat nějakou povídku. Protože jsem chtěla, aby si mou tvorbu někdo přečetl. Protože jsem se chtěl přiučit něčemu novému. Protože jsem se chtěla podělit s některými povídkami a se svými názoryProtože jsem už před dlouhou dobou jeden měla a chtěla jsem začít od začátku o nových věcech. protože jsme s kamarádkou taky chtěly mít vlastní blog:).. Protože mám ráda Star Stable a hru The sims. Protože mě bavilo psaní a chtěla jsem zpětnou vazbu cizích lidí. Protože mi připadalo fajn mít vlastní blogProtože miluji psaní a obzvlášt do bloguProtože mně baví psát, a chtěla jsme se s někým podělit o své zájmy a koníčky.
[[ŽIVÝ PŘENOS<<<]] Považská Bystrica Otrokovice přenos 25. 11. 2022 — [[ŽIVÝ PŘENOS<<<]] Považská Bystrica Otrokovice přenos živě 25 listopadu 2022 Spolupráce Jihomoravského, Zlínského, Trenčínského a - Theses. 0.
zbozi.xml ... koukněte na fotky podvozku a podlah. To už stojí za zvážení! To je jen otrokovice https://www.rajveteranu.cz/auta/57441/hlavni.jpg 23700 30000 0.21 new 1 ...