top of page

Student Group

Public·324 members

Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 5 dhjetor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë


13 orë më parë — (TRANSMETIM==) Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 05/12/2023 TV Llapi ishte drejtpërdrejt. 16 orë · 󰟠. 󰟝. "Gjurmë Drite" - Nusret Pllana ...


Wake Up/ Dr.Erand Llanaj: Hungaria i ofron falas - YouTube YouTube YouTube 4:09 YouTube Top Channel Albania 28 tet 2021 28 tet 2021 ((FALAS<<)) Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 5 dhjetor 15 orë më parë — Hungaria, Shqipëria, Andorra, San Marino. Kosova në grup me kampionen Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania transmetim ... Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 5 dhjetor 2023 Market 15 orë më parë — Market Research Group | ForYou27 23 orë më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Hungaria, Shqipëria ... 5 Daily Trip 1 - Ditore Europë | 400 Lekë 200 Minuta Dalëse me Vodafone Albania SMS Dalëse Roaming World 50 Minuta Dalëse SMS Dalëse Planet Unlimited / Unlimited + Planet "Unlimited dhe Unlimited +" mund të përdorin shërbimin e Roaming kundrejt një tarife ditore: -400 ALL për destinacionet në Europë + SHBA & Kanada -1000 ALL për destinacionet e paketës Roaming World Për më shumë informacion, klikoni opsionin "Më Shumë" në paketat e mësipërme Roaming. FAQ's Cilat paketa Roaming mund të përdor në Europë dhe SHBA & Kanada? Për udhëtimet në këto vende mund të përdorësh paketën Roaming Daily Trip, Travel Days, Travel Data dhe Travel Pack. Për të parë komponentët respektivë të këtyre paketave, kliko link per paketat roaming. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 05/12/2023 Transmeto 13 orë më parë — [TRANSMETIM##] Malta U19 Kosova U19 drejtpërdrejt falas Qatar 2022 - shorti i grupeve kualifikuese LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë edhe ... Cilat janë shtetet ku mund të përdor paketat Roaming Daily Trip, Travel Days, Travel Data dhe Travel Pack? Paketat e sipërpërmendura Roaming mund të përdoren në: Greqi, Mal i Zi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Itali, Francë, Spanjë, Portugali, Gjermani, Rumani, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Çeki, Hungari, Hollandë, Irlandë, Austri, Maltë, Belgjikë, Bullgari, Bosnje & Hercegovinë, Kroaci, Qipro, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Islandë, Lituani, Letoni, Luksemburg, Slloveni, Suedi, Zvicër, Ukrainë, SHBA, Kanada, Lihtenshtajn, Sllovaki, Monako, Norvegji, Poloni. A mund të kem njëkohësisht aktive paketën Travel Data dhe një paketë tjetër Roaming? Po, paketa Travel Data mund të qëndrojë njëkohësisht aktive me një paketë tjetër Roaming. Si e përdor shërbimin Roaming për planet me parapagesë? Mjafton të kryesh një rimbushje dhe të aktivizosh një nga paketat Roaming nëpërmjet aplikacionit My Vodafone ose në cdo dyqan Vodafone për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë. Si e përdor shërbimin Roaming për planet Hybrid/Next+? Duke patur aktive një paketë Next+, ti mund të aktivizosh një paketë Roaming me balancë ose duke e paguar në faturën e ardhshme mujore nëpërmjet aplikacionit My Vodafone, për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë. Si e përdor shërbimin Roaming për planet Unlimited? Nëse je pjesë e planit tarifor Unlimited / Unlimited +, ke mundësinë të përdorësh planin tend tarifor njësoj si në Shqipëri nëpërmjet tarifës ditore Roaming 400L (Europë + SHBA & Kanada) ose 1000L (Roaming World). [TV DREJTPËRDREJT===] Hungaria Shqipëria 15 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT===] Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 5 dhjetor 2023 12 tet 2023 — Hungaria në jug, Republika Çeke në ... [SHIKO TV>>>>] Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 20 nën 2023 — [SHIKO TV>>>>] Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt falas 21 nëntor 2023 6 ditë më parë — Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor ... Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 05/12/2023 13 orë më parë — Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 05/12/2023 Transmetim i drejtpërdrejtë Shqiperia.Com Portali me i madh Shqiptar. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 Market Research Group | ForYou27 23 orë më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Hungaria, Shqipëria, Andorra, ... Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 5 dhjetor 2023 1:35... Shqi 15 orë më parë — Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 ] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qers Bjellorusia... Hungari drejtpërdrejt) U18 Euro ... Paketa RoamingPërse duhet të zgjedh Vodafone Roaming? main_icn_Roaming Udhëto i qetë me paketat e reja Roaming my-vodafone Sasia e policave falas të sigurimit të Shëndetit në Udhëtim është e limituar. Pas përfundimit të sasisë, ju do të përfitoni 40% ulje në policën e sigurimit të Shëndetit internet Shërbim në më shumë se 140 rrjete network-signal Komunikim i pandërprerë main_icn_Location Merr planin tënd tarifor edhe jashtë Shqipërisë 4g Përjeto eksperiencën 4G Paketa Roaming Travel Pack 10 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1600 Lekë 7 GB Internet 60 Minuta Hyrëse & Dalëse SMS Travel Days 4 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 800 Lekë 500 MB Internet 30 Minuta Hyrëse Minuta Dalëse drejt Vodafone 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha destinacioneve Travel Data 5 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1300 Lekë 1. Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 Shqipëri U18 versus Hungari U18 Free Livestream HD Shqipëri U18 vs. Ti i përjashton për tri javët e fundit 17 Nëntorin e Partizanin, por kështu ke manipuluar ... (SHIKONI=) Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt falas 5 dhjetor 13 orë më parë — Market Research Group | ForYou27 23 orë më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page